هدف از اين وبلاگ ايجاد انگيزه،صحيح زندگي كردن براي جوانان با اميد ها و آرزوهاي خود مي باشد.
++++++++++++++++++++
هر كجا زندگي باشد،اميد هم هست..
++++++++++++++++++++
ثروتمندی از ذهن شروع می شود..
++++++++++++++++++++
زشت ترين آدم با اخلاق خوبش زيباست..
++++++++++++++++++++
راستش را بگو اول به خودت بعد به دیگران..
   

سوفله مرغ و قارچ
چهارشنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۲ ساعت 13:44 | | نوشته ‌شده به دست روانشناسی مدرن | ( )
Chicken Soufflé with Cheese 

مواد لازم:

گوشت مرغ پخته بدون استخوان: ۵۰۰ گرمتخم مرغ کامل: ۴ عدد
سفیده
تخم مرغ: ۲ عدد
کره: ۵۰ گرم
قارچ ورقه شده سرخ شده: ۵۰۰ گرمپنیر: ۲۰۰ گرم
شیر: ۲ لیوان
آرد سفید: ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل: به مقدار کافی
خردل: یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه
کره را روی حرارت آب کرده، آرد را در آن تفت دهید، سپس شیر را به تدریج اضافه کنید تا سس صاف و یک دست شود، اگر گلوله شد از صافی رد کنید و روی حرارت قرار دهید تا جوش آید، زرده تخم مرغ را خوب هم زده و به آن اضافه کنید، خردل را هم اضافه کرده و پس از چند جوش، شعله را خاموش کنید، ۶ عدد سفیده را خوب زده تا مثل پنبه شود، آن گاه مرغ خرد شده و قارچ ورقه شده سرخ شده را با مایه شیر و زرده مخلوط کرده و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و در آخر با سفیده مخلوط کرده و مایه را در ظرف نسوز مناسبی که قبلا" چرب کرده اید بریزید، مایه باید ظرف را پر کند، پنیر رنده شده را روی آن بپاشید و ظرف را در اولین طبقه فر با حرارت ۴۰۰ درجه قرار دهید. سوفله بهتر است ۴۵ دقیقه در فر باشد و شما می‌توانید برای این که سوفله لطیف تر طبخ شود آن را به طریقه بن ماری آماده کنید، (بن ماری یعنی پختن روی آب، در ظرف بزرگتر آب ریخته و ظرف حاوی مواد را داخل آب قرار داده و در فر بپزید).
 http://omidl.persiangig.com/copy-right.gif منبع: اکاایران

 



:: موضوعات مرتبط: آشپزی
:: برچسب‌ها: سوفله مرغ و قارچ, مرغ و قارچ, مرغ, قارچ