هدف از اين وبلاگ ايجاد انگيزه،صحيح زندگي كردن براي جوانان با اميد ها و آرزوهاي خود مي باشد.
++++++++++++++++++++
هر كجا زندگي باشد،اميد هم هست..
++++++++++++++++++++
ثروتمندی از ذهن شروع می شود..
++++++++++++++++++++
زشت ترين آدم با اخلاق خوبش زيباست..
++++++++++++++++++++
راستش را بگو اول به خودت بعد به دیگران..
   

بال سوخاری به روش چینی
پنجشنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۲ ساعت 12:45 | | نوشته ‌شده به دست روانشناسی مدرن | ( )
بال سوخاری را به روش چینی درست کنید
مواد لازم برای 2 نفر :
بال مرغ : 8 عدد ( 400 گرم )
آرد ذرت : 1 قاشق سوپخوری ( 9 گرم )
پودر نان خشک یا پنیر پارمسان ( رنده شده ) : به مقدار لازم
آویشن : 1 قاشق چایخوری ( 3 گرم )
نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
کنجد : 3/1 پیمانه ( 53 گرم )
تخم‌مرغ : 1 عدد ( 55 – 60 گرم )
روغن ( سرخ کردنی ) : به مقدار لازم

روش تهیه :
قسمت بالای بال‌ها را جدا کرده کنار بگذارید.
قسمت باقی‌مانده ( بازوی مرغ ) را با یک دست گرفته و با دست دیگر با یک چاقوی تیز گوشت را از قسمت بالا به طرف پایین بکشید.
آرد ذرت، پودر نان خشک یا پنیر پارمسان، آویشن، نمک، فلفل و کنجد را مخلوط کرده در یک بشقاب بریزید.
در ظرف دیگری تخم‌مرغ را با چنگال بزنید.
ابتدا بال‌ها را در تخم‌ مرغ زده سپس در مخلوط آرد بغلتانید.
این عمل را دو بار انجام دهید.
در ظرف گودی روغن ریخته روی حرارت بگذارید تا کاملا" داغ شود.
هر بار دو تا سه بال را در روغن سرخ کرده سپس از روغن خارج کنید روی دستمال کاغذی بچینید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
توجه کنید روغن در حدی باشد که روی بال‌ها را بپوشاند و روغن به حدی داغ شود که نسوزد.


:: موضوعات مرتبط: آشپزی
:: برچسب‌ها: بال سوخاری به روش چینی, بال سوخاری