هدف از اين وبلاگ ايجاد انگيزه،صحيح زندگي كردن براي جوانان با اميد ها و آرزوهاي خود مي باشد.
++++++++++++++++++++
هر كجا زندگي باشد،اميد هم هست..
++++++++++++++++++++
ثروتمندی از ذهن شروع می شود..
++++++++++++++++++++
زشت ترين آدم با اخلاق خوبش زيباست..
++++++++++++++++++++
راستش را بگو اول به خودت بعد به دیگران..
   

نگهداری غذای پخته دریخچال
سه شنبه ۴ بهمن ۱۳۹۰ ساعت 16:52 | | نوشته ‌شده به دست روانشناسی مدرن | ( )
اگر شما می خواهید غذایتان را که بعد از شام مانده است را در یخچال نگهداری کنید. به نکات زیر توجه داشته باشید.
از نگهداری غذای پخته در ظروف بزرگ در یخچال اجتناب کنید؛ زیرا همه غذا به طور یکنواخت سرد نمی شود و میکروب ها می توانند در آن رشد کنند.
برای نگهداری مواد غذایی باید مواد گوشتی، شیر و لبنیات، میوه ها و سبزیجات را در یخچال نگهداری کرد.برای نگهداری میوه ها در یخچال باید توجه داشت هوا در همه قسمت های میوه جریان پیدا کند. بنابراین نباید میوه ها را در یخچال داخل نایلون قرار داد، برای نگهداری سبزی ابتدا آن را پاک کرده و بشویید، سپس آنها را در یک پارچه تمیز قرارداده و در داخل یخچال بگذارید.

برای شستشوی مناسب سبزی ها باید ابتدا آن را با آب شست و بخوبی پاک کرد تا گل و لای و مواد اضافی آنها از بین برود، همچنین برای از بین بردن تخم انگل ها باید سبزی ها را در مقداری آب قرار داد. برای هر لیتر آب باید یک تا دو قطره مایع ظرفشویی در ظرف ریخته و پس از پنج دقیقه سبزی ها خارج و با آب شسته شود.برای از بین بردن میکروب ها باید سبزی هایی که در مرحله قبلی با مایع ظرفشویی شسته شده اند در مایع ضدعفونی کننده قرارگیرند، برای این کار باید در یک ظرف ۱۰لیتری آب یک قاشق چایخوری پرکلرین (گردکلر) را حل کرد و سبزی ها را به مدت ۵دقیقه در آن حل کرد و پس از ضدعفونی، سبزی ها را با آب سالم شست.

http://omidl.persiangig.com/copy-right.gifمنبع:گروه خانواده پرداد



:: موضوعات مرتبط: هنر در خانه