هدف از اين وبلاگ ايجاد انگيزه،صحيح زندگي كردن براي جوانان با اميد ها و آرزوهاي خود مي باشد.
++++++++++++++++++++
هر كجا زندگي باشد،اميد هم هست..
++++++++++++++++++++
ثروتمندی از ذهن شروع می شود..
++++++++++++++++++++
زشت ترين آدم با اخلاق خوبش زيباست..
++++++++++++++++++++
راستش را بگو اول به خودت بعد به دیگران..
   

راههای تشخیص تازه بودن ماهی
یکشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۰ ساعت 10:1 | | نوشته ‌شده به دست روانشناسی مدرن | ( )
شناخت ماهی در هنگام خريد ماهي بهتر است به اين نكات توجه كنيد.
1-بوي ماهي تازه به هيچ وجه نامطبوع نيست , بوي زهم , ناشي از ماندگي ماهي است .
2-ماهي تازه داراي چشمهاي برجسته و براق است . فرو رفتگي و تاري چشم ناشي از فريزر شدن ماهي است .
3-فلس هاي ماهي تازه كاملاً براق و ليز است و به پوست چسبيده است و به آساني جدا نمي شود ولي چروكيدگي و سستي فلس و ماندن جاي انگشت روي پوست ، نشانه ماندگي ماهي است .
4-زماني كه دم ماهي را در دست ميگيريد ماهي بايد كاملاً استوار درجاي خود بايستد . گوشت ماهي تازه سفت است و حالت لاستيكي دارد و به استخوان چسبيده . حالت خميري و رنگ كدر و مات دليل بر ماندگي ماهي است . البته گوشت بعضي از ماي ها مانند شير و غباد نرم است و نرمي آن دليل بر موارد فوق الذكر نيست .
5-آبشش ماهي تازه قرمز است و بوي نامطبوع نمي دهد . آبشش ماهي مانده به رنگ خاكستري مايل به قهوه اي است و مايع لزج و بدبويي روي آن را مي پوشاند .
6-مقدار گوشت ماهي نر بيشتر از گوشت ماهي ماده است .



:: موضوعات مرتبط: هنر در خانه