هدف از اين وبلاگ ايجاد انگيزه،صحيح زندگي كردن براي جوانان با اميد ها و آرزوهاي خود مي باشد.
++++++++++++++++++++
هر كجا زندگي باشد،اميد هم هست..
++++++++++++++++++++
ثروتمندی از ذهن شروع می شود..
++++++++++++++++++++
زشت ترين آدم با اخلاق خوبش زيباست..
++++++++++++++++++++
راستش را بگو اول به خودت بعد به دیگران..
   

9 خاصيت مواد غذايي تند براي بدن را بشناسيد
سه شنبه ۲۲ شهریور ۱۳۹۰ ساعت 23:29 | | نوشته ‌شده به دست روانشناسی مدرن | ( )
فلفل‌هاي تند حاوي يك تركيب شيميايي به نام "كپسايسين" هستند كه عملكرد متابوليسم را سرعت بخشيده، از اين رو به بدن كمك مي‌كنند تا كالري‌ها را سريع‌تر بسوزانند.
مواد غذايي تند فوايد بسياري براي بدن دارند و كاهش وزن، تنها نمونه‌اي از اين خواص است.

 در اين بخش به بررسي برخي از خواص مواد غذايي تند براي بدن مي‌پردازيم كه شايد تابه حال از آن‌ها اطلاعي نداشته‌ايد.

1- براي كاهش وزن مفيدند

فلفل‌هاي تند حاوي يك تركيب شيميايي به نام "كپسايسين" هستند كه عملكرد متابوليسم را سرعت بخشيده، از اين رو به بدن كمك مي‌كنند تا كالري‌ها را سريع‌تر بسوزانند.

اين تركيب شيميايي با افزايش حرارت بدن نقش مهمي را در افزايش ضربان قلب ايفا مي‌كند.
علاوه برآن، تحقيقات نشان داده افرادي كه غذاهاي تند مي‌خورند معمولا مقدار كمتري غذا مي‌خورند از اين رو مقدار وزنشان را بيش‌تر تحت كنترل دارند.

2- براي قلب مفيدند

فلفل‌هاي تند به خاطر اين كه مي‌توانند از لخته شدن خون در رگ‌ها پيشگيري كنند براي قلب مفيدند. علاوه بر آن تركيب كپسايسين در برابر التهاب (يكي از عوامل خطرساز براي حملات قلبي شناخته شده) موثر است.

3- سرعت گردش خون را افزايش مي‌دهند

غذاهاي تند سرعت گردش خون را افزايش داده و فشارخون را كاهش مي‌دهند. فلفل‌هاي تند از آن جا كه حاوي ويتامين A و C هستند باعث تقويت ديواره رگ‌هاي خوني نيز مي‌شوند.

4- ضدسرطان هستند

تحقيقات نشان داده مصرف منظم غذاهاي تند، احتمال خطر ابتلا به سرطان را كاهش مي‌دهند.
تركيب كپسايسين رشد سلول‌هاي سرطاني را كند كرده و در بسياري موارد، بدون آسيب رساندن به سلول‌هاي سالم اطراف، باعث از بين رفتن سلول‌هاي سرطاني مي‌شود.

5- عملكرد گوارش را تقويت مي‌كنند

فلفل‌هاي تند با افزايش جريان خون در معده و نيز افزايش لايه موكوس باعث تقويت سيستم گوارشي مي‌شوند.

همچنين كپسايسين در نابودي باكتري اچ پيلوري (نوعي باكتري كه باعث زخم معده مي‌شود) موثر است.

6- از ابتلا به آنفلوآنزا پيشگيري مي‌كنند

كپسايسين با افزايش تعريق بدن، نشانه‌هاي آزاردهنده آنفلوآنزا را از بين مي‌برد.
غذاهاي تند، گرفتگي بيني را رفع كرده و سينوزيت و ديگر علائم آنفلوآنزا را كاهش مي‌دهند.

7- به خواب بهتر كمك مي‌كنند

محققان استراليايي طي تحقيقات خود به اين نتيجه رسيدند، افرادي كه به طور منظم غذاهاي تند مصرف مي‌كنند، راحت‌تر به خواب رفته و زودتر و سرحال‌تر، از خواب بيدار مي‌شوند.

8- استرس و افسردگي را از بين مي‌برند

فلفل‌هاي قرمز، سطح هورمون اندورفين و سرتونين را افزايش داده و باعث حذف درد مي‌شوند و به اين ترتيب فرد احساس راحتي مي‌كند. اين هورمون‌ها ضد استرس و افسردگي هستند.

9- باعث راحتي تنفس مي‌شوند

غذاهاي تند، مانند يك اكسپكتورانت عمل كرده و مصرف آن براي افرادي كه مبتلا به آسم، برونشيت‌هاي مزمن، سينوزيت و ديگر بيماري‌هاي تنفسي هستند توصيه مي‌شود.



:: موضوعات مرتبط: پزشکی و سلامت