پنجشنبه ۶ مرداد ۱۳۹۰ ساعت 11:52 |
|
نوشته شده به دست روانشناسی مدرن | ( )
دانشگاه علوم پزشکی ایران با توجه به افزایش مصرف زولبیا و بامیه زولبیا و بامیه توصیه کرد:
- زولبیا و بامیه از مراکز تهیه و توزیع معتبر که شرایط بهداشتی را رعایت میکنند، خریداری شود.
- این شیرینی باید دارای عطر، طعم و رنگ روشن باشد، سوختگی و تغییر رنگ قهوه ای در آن مشاهده نشود.
- ذرات سوخته شده روی زولبیا و بامیه وجود نداشته باشد.
- در یخچال یا محل خشک و خنک نگهداری شود.
- از نگهداری طولانی مدت آن در منزل خودداری شود.
- در حجم کم خریداری شود تا زود مصرف شود و مدت طولانی نگهداری نشود.
- در وعده سحری از مصرف زولبیا و بامیه پرهیز شود زیرا به علت شیرینی زیاد،
قند خون به سرعت افزایش می یابد و گرسنگی زودرس را در ساعات ابتدایی روز
درپی دارد.
- بهتر است افراد مبتلا به دیابت (قند خون بالا)، چاقی و چربی خون بالا از
مصرف این نوع شیرینیها پرهیز کنند و در صورت تمایل، کمترین مقدار ممکن را
مصرف کنند.
:: موضوعات مرتبط:
هنر در خانه