هدف از اين وبلاگ ايجاد انگيزه،صحيح زندگي كردن براي جوانان با اميد ها و آرزوهاي خود مي باشد.
++++++++++++++++++++
هر كجا زندگي باشد،اميد هم هست..
++++++++++++++++++++
ثروتمندی از ذهن شروع می شود..
++++++++++++++++++++
زشت ترين آدم با اخلاق خوبش زيباست..
++++++++++++++++++++
راستش را بگو اول به خودت بعد به دیگران..
   

جلوگیری ازکپک زدن میوها درجا میوه یخچال
سه شنبه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۰ ساعت 18:50 | | نوشته ‌شده به دست روانشناسی مدرن | ( )
لابد برای شما هم پیش آمده که وقتی میوه ها را در قسمت جا میوه ای پایین یخچال قرار می دهید بعد از چند روز کم کم شروع به کپک زدن کرده وخراب می شوند .علت آن هم آبی است که بتدریج در جا میوه ای جمع می شود ونیز رطوبت دائمی یخچال .چنانچه یک قطعه اسفنج -چه طبیعی وچه مصنوعی -را در جامیوه ای قرار دهید رطوبت وآبها را جذب کرده ومانع کپک زدگی میشود . البته بهتر است که میوه ه را بعد از شستشو خشک کرده و در داخل نایلون نگه داری شوند.


:: موضوعات مرتبط: هنر در خانه