هدف از اين وبلاگ ايجاد انگيزه،صحيح زندگي كردن براي جوانان با اميد ها و آرزوهاي خود مي باشد.
++++++++++++++++++++
هر كجا زندگي باشد،اميد هم هست..
++++++++++++++++++++
ثروتمندی از ذهن شروع می شود..
++++++++++++++++++++
زشت ترين آدم با اخلاق خوبش زيباست..
++++++++++++++++++++
راستش را بگو اول به خودت بعد به دیگران..
   

نكاتی درباره سیب زمینی
سه شنبه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۰ ساعت 2:4 | | نوشته ‌شده به دست روانشناسی مدرن | ( )
اگر می خواهید هنگام پختن ، سیب زمینی شما ترك نخورد ، قبل از پختن قدری كره یا روغـــــــــــن روی سیب زمینی بمالید . با این كار نه تنها سیب زمینی ترك نمی خورد ، بلكه طعم بهتری هم پیدا می كند .
رفع پوسیدگی سیب زمینی :

اگر سیب زمینی خام شما بر اثر گذشت زمان یا هر علت دیگر نرم و پلاسیده است ، آنها را به مدت نیم ساعت درون آب سرد بریزید . دوباره سفت شده و تازگی خود را باز می یابند .
روش پخت سریع سیب زمینی

برای این كه سیب زمینی ها سریعتر پخته شود ، یك جسم نوك تیز داخل آن فرو كنید ، تا سوراخ شود . سپس سیب زمینی ها را داخل آب جوش بپزید .
روش سرخ كردن سیب زمینی

بهترین روش برای سرخ كردن سیب زمینی این است كه ظرف گودی را انتخاب كرده تا نیمه آن روغن بریزید . بعد از گرم شدن روغن، سیب زمینی های خلال شده را داخل آن ریخته و بدون هم زدن آن منتظر بمانید ، بعد از چند دقیقه سیب زمینی ها روی روغن قرار می گیرند . آن ها را بردارید و مقداری دیگر سیب زمینی داخل روغن بریزید . به همین صورت تمام سیب زمینی ها را سرخ كنید . روغن باقی مانده از این كار سفید است و برای پخت مواد دیگر هم می توانید از آن استفاده كنید .


:: موضوعات مرتبط: هنر در خانه