اگر می خواهید هنگام
پختن ، سیب زمینی شما ترك نخورد ، قبل از پختن قدری كره یا روغـــــــــــن
روی سیب زمینی بمالید . با این كار نه تنها سیب زمینی ترك نمی خورد ، بلكه
طعم بهتری هم پیدا می كند .
رفع پوسیدگی سیب زمینی :
اگر سیب زمینی خام شما
بر اثر گذشت زمان یا هر علت دیگر نرم و پلاسیده است ، آنها را به مدت نیم
ساعت درون آب سرد بریزید . دوباره سفت شده و تازگی خود را باز می یابند .
روش پخت سریع سیب زمینی
برای این كه سیب زمینی
ها سریعتر پخته شود ، یك جسم نوك تیز داخل آن فرو كنید ، تا سوراخ شود .
سپس سیب زمینی ها را داخل آب جوش بپزید .
روش سرخ كردن سیب زمینی
بهترین روش برای سرخ
كردن سیب زمینی این است كه ظرف گودی را انتخاب كرده تا نیمه آن روغن بریزید
. بعد از گرم شدن روغن، سیب زمینی های خلال شده را داخل آن ریخته و بدون
هم زدن آن منتظر بمانید ، بعد از چند دقیقه سیب زمینی ها روی روغن قرار می
گیرند . آن ها را بردارید و مقداری دیگر سیب زمینی داخل روغن بریزید . به
همین صورت تمام سیب زمینی ها را سرخ كنید . روغن باقی مانده از این كار
سفید است و برای پخت مواد دیگر هم می توانید از آن استفاده كنید .