/New%20folder%20(11/کیک%20هویج.jpg)
مواد لازم:
آرد: سه پیمانه
تخم مرغ: سه عدد
شکر: یک ونیم پیمانه
هویج (ریز رنده شده): 2 پیمانه
روغن : سه چهارم پیمانه
شیر: سه چهارم پیمانه
وانیل: 1 ق چ
بیکینگ پودر: 1 ق غ
پودر دارچین: نصف ق چ
گردو یا بادام ریزشده: یک پیمانه
پودر نارگیل: یک پیمانه
طرز تهیه:
قالب را چرب می کنیم . فر را روی 180 قرار می دهیم.
تخم مرغ و وانیل و شکر را به خوبی با هم زن هم می زنیم تا سفید شود.
روغن و شیر را کم کم اضافه می کنیم و هم میزنیم تا حدی که مواد مخلوط شوند.
پودر نارگیل و بادام یا گردو را اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم.( از این مرحله دیگر هم زن استفاده نمی کنیم)
هویج را داخل مواد می ریزیم . در نهایت ارد و بیکینگ پود و دارچین را که از قبل الک کرده ایم به مواد اضافه می کنیم و ارام هم می زنیم. مواد را در قالب ریخته و به مدت 40-45 دقیقه در فر قرار می دهیم.