
مواد اولیه :
- رب گوجهفرنگي - يك قاشق سوپخوري
- گوشت چرخ كرده - 300 گرم
- سبزي معطر (خرد شده) - 100 گرم
- سير تازه - چهار حبه
- پياز داغ - چهار قاشق سوپخوري
- فلفل دلمهاي - يك عدد
- قارچ - 100 گرم
- روغن مايع - 500 گرم
- فلفل و نمك - به ميزان لازم
مواد لازم براي خمير سمبوسه:
آرد گندم 300 گرم
مايه خمير يك قاشق چايخوري
ماست 50 گرم
روغن مايع 30 گرم
نمك نصف قاشق سوپخوري
آب به ميزان لازم
طرز تهيه :
ابتدا پياز و فلفلدلمهاي را سرخ كرده، بعد گوشت را به آن اضافه ميكنيم، وقتي گوشت هم تفت خورد قارچ و سبزي خرد شده، فلفل ، نمك و رب گوجهفرنگي را نيز اضافه ميكنيم.
طرز تهيه خمير:
بعد از الك كردن آرد، آب را كمكم اضافه ميكنيم و خمير ملايمي به دست ميآيد، مايه خمير را كه نيم ساعت قبل با آبگرم خيس كردهايم داخل آرد اضافه ميكنيم و جوششيرين ، ماست و مقداري نمك، اضافه ميكنيم و خمير خيلي نرم درست ميكنيم.
مقداري آرد روي تخته ميپاشيم و خمير را به اندازه گلولههاي كوچك درست كرده بعد روي تخته پهن ميكنيم و از مواد آماده داخل خمير ميريزيم و خمير را ميبنديم، دور تا دور سمبوسهها را با چنگال ميدوزيم و داخل روغن داغ تا وقتي طلايي شود سرخ ميكنيم.
منبع: خانواده سبز