هدف از اين وبلاگ ايجاد انگيزه،صحيح زندگي كردن براي جوانان با اميد ها و آرزوهاي خود مي باشد.
++++++++++++++++++++
هر كجا زندگي باشد،اميد هم هست..
++++++++++++++++++++
ثروتمندی از ذهن شروع می شود..
++++++++++++++++++++
زشت ترين آدم با اخلاق خوبش زيباست..
++++++++++++++++++++
راستش را بگو اول به خودت بعد به دیگران..
   

حلیم بادنجان
یکشنبه ۱۷ شهریور ۱۳۹۲ ساعت 10:0 | | نوشته ‌شده به دست روانشناسی مدرن | ( )

 

حلیم بادنجان


مواد اولیه :

  • بادنجان قلمي - پنج عدد
  • عدس - دو پيمانه
  • پيازدرشت - يك عدد
  • سير درشت - ده حبه
  • گوشت - 250 گرم
  • گردو آسياب شده - 200 گرم
  • نعنا خشك - يك قاشق غذاخوري
  • كشك - 500 گرم
  • نمك و فلفل - به ميزان لازم
  • روغن مايع براي سرخ كردن - به ميزان لازم

 

طرز تهيه:                                                               

ابتدا بادنجان‌ها را سرخ كرده و كنار بگذاريد، با كاغذ روغني روغن اضافه آن را بگيريد. پياز و سير را رنده كرده و با روغن سرخ كنيد. گوشت را بگذاريد بپزد و بعد از گرفتن كف آن عدس، بادنجان سرخ‌شده، پياز، سير و گردو را اضافه كرده و حرارت را كم مي‌كنيم ، هر چند دقيقه يك‌بار آن را هم مي‌زنيم تا گوشت و عدس كاملا بپزد، وقتي كاملا مواد پخت با گوشت‌كوب آن را كاملا كوبيده و مخلوط كنيد و دوباره روي حرارت ملايم اجاق قرار دهيد. بعد از نيم ساعت غذا آماده است (مواظب ته گرفتن حليم باشيد) خوراك را در ظرف ريخته و با نعناداغ و كشك تزئين كرده و ميل كنيد.

http://omidl.persiangig.com/copy-right.gifمنبع: خانواده سبز



:: موضوعات مرتبط: آشپزی
:: برچسب‌ها: حلیم بادنجان, طرز تهیه حلیم بادنجان