
مواد اولیه :
- بادنجان قلمي - پنج عدد
- عدس - دو پيمانه
- پيازدرشت - يك عدد
- سير درشت - ده حبه
- گوشت - 250 گرم
- گردو آسياب شده - 200 گرم
- نعنا خشك - يك قاشق غذاخوري
- كشك - 500 گرم
- نمك و فلفل - به ميزان لازم
- روغن مايع براي سرخ كردن - به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا بادنجانها را سرخ كرده و كنار بگذاريد، با كاغذ روغني روغن اضافه آن را بگيريد. پياز و سير را رنده كرده و با روغن سرخ كنيد. گوشت را بگذاريد بپزد و بعد از گرفتن كف آن عدس، بادنجان سرخشده، پياز، سير و گردو را اضافه كرده و حرارت را كم ميكنيم ، هر چند دقيقه يكبار آن را هم ميزنيم تا گوشت و عدس كاملا بپزد، وقتي كاملا مواد پخت با گوشتكوب آن را كاملا كوبيده و مخلوط كنيد و دوباره روي حرارت ملايم اجاق قرار دهيد. بعد از نيم ساعت غذا آماده است (مواظب ته گرفتن حليم باشيد) خوراك را در ظرف ريخته و با نعناداغ و كشك تزئين كرده و ميل كنيد.
منبع: خانواده سبز