هدف از اين وبلاگ ايجاد انگيزه،صحيح زندگي كردن براي جوانان با اميد ها و آرزوهاي خود مي باشد.
++++++++++++++++++++
هر كجا زندگي باشد،اميد هم هست..
++++++++++++++++++++
ثروتمندی از ذهن شروع می شود..
++++++++++++++++++++
زشت ترين آدم با اخلاق خوبش زيباست..
++++++++++++++++++++
راستش را بگو اول به خودت بعد به دیگران..
   

خورشت بامیه
شنبه ۲ شهریور ۱۳۹۲ ساعت 10:40 | | نوشته ‌شده به دست روانشناسی مدرن | ( )

طرز تهیه خورش بامیه

 

خورشت بامیه

 

بامیه خورشتی 500 گرم  .  گوشت گوسفند 250 گرم  .  پیاز 1 عدد  .  ابلیمو 5 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری .  آب سرد 4 لیوان  . روغن و نمک و فلفل به مقدار لازم

 

Khoresht-bamiyeh

 

طرز تهیه : پیاز را خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت های خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید ، 4 لیوان آب روی گوشت بریزید و حرارت را زیاد کنید تا آب جوش بیاید سپس حرارت را ملایم کنید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت بپزد.

 

در اواسط پخت گوشت رب گوجه فرنگی را در مقداری روغن تفت دهید سپس بهمراه ابلیمو به خورشت اضافه کنید.

 

Khoresht bamiyeh

 

بامیه ها را بشویید و سر بامیه ها را جدا کنید ، دقت کنید تا سر بامیه ها باز نشود چون خورشت لیز و بدمزه خواهد شد ؛ پس از آنکه گوشت پخته شد بامیه ، نمک و فلفل را به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید چند جوش بخورد سپس حرارت را کم کنید و 20 – 30 دقیقه بگذارید خورشت جا بیفتد سپس در ظرف بکشید و بهمراه برنج سرو کنید.

 

نکته :  به جای ابلیمو از غوره یا ابغوره هم میتوانید استفاده کنید ، بهتر است قبل از بکار بردن غوره ان را منجمد کنید تا طعم بهتری داشته باشد ، غوره تازه خورش را کمی تلخ میکند.

 http://omidl.persiangig.com/copy-right.gifمنبع:irancook



:: موضوعات مرتبط: آشپزی
:: برچسب‌ها: خورشت بامیه, بامیه